måndag 26 januari 2009

a thousand years of beautysleep

Jag syr mycket men bloggar desto mindre, så egentligen har den här bloggen fyllt sitt syfte. Främsta anledningen till att börja blogga var att sporra mig själv att komma igång med att sy till min dotter och det målet är uppnått. Jag är inte riktigt redo att stänga ner bloggen helt, kanske kommer lusten tillbaka, men den får sova vidare och samtidigt finnas som ett dokument över mitt första år med barnklädessömnad.På bilden ser ni min dotter i sin julklänning som jag sytt. Mönstret är från "Nya barnkläder" av Elsebeth Gunther.

So long!

10 kommentarer:

OttoPippi sa...

Kul att höra ifrån dig! Klänningen var supersnygg!

Efwa - Medea sa...

Vad fin hon är i klänningen. Visst sporrar det till skapande när man bloggar samtidigt. Visst tar bloggandet en del tid men ändå.

Jag har flyttat ihop min syblogg ♥Ma fille et moi♥ med min kreativa blogg Medeas Värld.
Välkommen dit och se stickat och sytt i en skön blandning.

Efwa - Medea

Anonym sa...

Vilken söt klänning!

makiato sa...

Söt klänning du sytt!

.... sa...

Hej!

Jag har nu fått tag på en tramp(skrev tidigare att jag sökt en). Du och jag har precis samma symaskin. :-) Jag undrar om du har kvar instruktionsboken. Jag kan skicka pengar om du kopierar den. Jag har letat och letat men inte hittat nån! Snälla hör av dig till henriksson.c@gail.com Jag är verkligen behov av en instruktionsbok!

.... sa...

Hej!

Jag har nu fått tag på en tramp(skrev tidigare att jag sökt en). Du och jag har precis samma symaskin. :-) Jag undrar om du har kvar instruktionsboken. Jag kan skicka pengar om du kopierar den. Jag har letat och letat men inte hittat nån! Snälla hör av dig till henriksson.c@gmail.com Jag är verkligen behov av en instruktionsbok!

madame k sa...

tack för kommentarer! roligt att ni gillar klänningen!

caroline -jag har instruktionsbok som jag gärna delar med mig av! försökte maila dig men fick tillbaka det med en kommentar om att den mailadress du skrivit inte finns. kan du ha skrivit fel adress i din kommentar? du får gärna maila mig på lavendelemma@yahoo.se så fixar vi en instruktionsbok till dig.

/madame k

madame k sa...

caroline -insåg precis att det nog fattas ett m i din adress så jag gör ett nytt försök.

/madame k

Strumpetossa sa...

Vilken vacker klänning!

Unknown sa...

Hej.

Vi undrar om du skulle vara intresserad av att sälja dina handgjorda saker, eller om du har några secondhand saker du vill sälja, på hantverksmarknaden.com? Vi skickar med lite information nedan och hoppas att vi hör av dig snart. Webshoppen beräknas öppna den 1 november om allt går enligt planerna.

Hur fungerar det att sälja på Hantverksmarknaden.com?

När köparen har gjort en beställning skickas ett mail ut till säljaren med information om köparen. Ex. Maja ska sälja stickade tröjor, hon skickar in all information vi behöver om hennes tröjor. Hon vill lägga upp 5 tröjor i olika färger i vår webbshop och får betala 10/upplagd vara, alltså 50 kr. Vi lägger upp hennes tröjor på Webbshoppen. När köparen beställer en tröja skickar vi information om köparen till Maja.

Vem ansvarar för att köpet går igenom?

När Maja har fått köparens information tar hon själv kontakt med denne för att göra upp om köpet. Därmed är det köparen och säljaren som ansvarar för huruvida pengar förs över och varans kvalité. Om vi får information om att en säljare eller köpare har på något sätt inte uppfyllt sin del av köpet kommer vi att ta bort säljaren eller inte låta köparen handla hos oss något mera! Som säljare skriver man under ett kontrakt där man lovar att den information som står om varan på webbshoppen ska vara sann. Du som säljare bestämmer själv vilket betalningssätt som passar bäst vid försäljning.

Kostnader

Ni som vill sälja på hantverksmarknaden.com kontaktar oss på info@hantverksmarknaden.com. Ni får då ett formulär att fylla i med den information vi behöver av er. Vi tar ut en kostnad på 10/vara vi lägger upp som ska betalas i samband med registreringen av era varor. Vi tar ut denna kostnad för att täcka våra utgifter som webbhotell, domännamn, reklam osv. För 10/vara får din vara ligga uppe på hantverksmarknaden.com i 1 år. Om du inte fått sålt din vara inom ett år skickar vi ut ett mail och du kan då välja att ta bort din vara eller för endast 10 kr låta den vara kvar under ett år till. Om du har gjort en större produktion av en vara, (ex. stickade tröjor i likadant garn, samma färg med samma detaljer men i olika storlekar) betalar du endast 10 kr för 2, 20 kr för 4 etc.

Maila oss om du tycker att detta verkar intressant så kommer vi att skicka mer utförlig information till dig.

Varma hälsningar

Hanna och Johanna